Spelers van Manchester United reizen vrijdag af naar Bangkok en Cristiano Ronaldo zal niet bij de passagiers zijn.

Nu is het volkomen duidelijk dat de beroemde Portugees aan het begin van de pre-season tour geen deel zal uitmaken van het Manchester United-team. De Rode Duivels reizen af ​​naar de hoofdstad van Thailand, waar ze op 12 juli de eerste voorbereidende wedstrijd voor het nieuwe seizoen spelen. Hun tegenstander zal hun grootste rivaal zijn, het team van Liverpool.

Na de wedstrijd in Bangkok verhuist het Engelse team naar Australië en speelt daar nog drie vriendschappelijke wedstrijden: 15 juli tegen Melbourne Victoria in Melbourne, 19 juli tegen Crystal Palace eveneens in Melbourne en 23 juli tegen Aston Villa in Perth.

Officieel heeft Manchester United ermee ingestemd om Cristiano Ronaldo extra vrije tijd te geven om een ​​persoonlijk/familieprobleem op te lossen.

De wereldmedia maakten bekend dat Cristiano Ronaldo van plan is Old Trafford een jaar voor het einde van zijn contract te verlaten, omdat hij volgend seizoen in de Champions League wil spelen.

We zullen zien hoe de zaken zich verder zullen ontwikkelen, pas na terugkeer in Europa speelt het team van Manchester United op 30 juli een vriendschappelijke wedstrijd in Oslo tegen Atletico Madrid, en een dag later ontvangt Rayo Vallecano Old Trafford.

In de eerste ronde van de Premier League op 7 augustus komt het team uit Brighton aan op Old Trafford.

Wanneer het Premier League begint, vind je alle kansen op weddenschappen link.