Ακόμα κι όταν μία ομάδα βρίσκεται στην κορυφή και μοιάζει να τα κάνει όλα τέλεια, πάντα υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης και βελτίωσης. Για παράδειγμα η Πάφος, ένα από τα πράγματα που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα και να διορθώσει είναι όταν μένει πίσω στο σκορ. Μέχρι και την 11η αγωνιστική η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ δεν είχε μείνει πίσω στο σκορ σε κανένα παιχνίδι της. Όμως από τη 12η αγωνιστική και μετά της συνέβη τρεις φορές.

Αρχικά στον αγώνα με τον Άρη, όπου δύο φορές ο αντίπαλος προηγήθηκε και η Πάφος αν και έβγαλε αντίδραση δεν μπόρεσε να γυρίσει τούμπα τον αγώνα και έμεινε στο 2-2. Παρόμοιο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είδε τον «τακτακαλά» να προηγείται στο σκορ και να της βάζει δύσκολα. Ο αγώνας ήταν μια τέλεια ευκαιρία να τοποθετήσετε τα στοιχηματα σας.

Και σ’ αυτήν την περίπτωση η ομάδα του Μπεργκ ισοφάρισε μεν, δεν κέρδισε το παιχνίδι δε. Η τρίτη φορά που η ομάδα δέχθηκε πρώτη γκολ και έπρεπε να ανατρέψει το ματς ήταν με το ΑΠΟΕΛ. Όπου εκεί μάλιστα ήταν πίσω με δύο τέρματα. Μείωσε σε 1-2, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.