Ο Άρης εδώ και λίγες μέρες έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση για την παραχώρηση του Ντάνιελ Μαντσίνι σε ομάδα του Ντουμπάι.  

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που πραγματοποιεί εδώ και 1.5 χρόνο πολύ καλές εμφανίσεις έχει… πέραση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους κίτρινους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το «χρυσό» συμβόλαιο που του έχει προταθεί και ξεπερνάει τα 3.000.000 ευρώ για την επόμενη τριετία, με τον Μαντσίνι να «ψήνεται» στην ιδέα να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

Το δεδομένο πάντως είναι ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Άρης, ο οποίος πρόσφατα είπε «όχι» σε πρόταση της Ομόνοιας. Αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα πως ένα 25% ανήκει στην Μπορντό, ο Καρυπίδης έχει πολύ συγκεκριμένα «θέλω» για τον Μαντσίνι και μόνο αν ικανοποιηθούν, θα ανάψει το πράσινο «φως» για την μεταγραφή του Αργεντίνου.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά ακόμα δεν υπάρχει ούτε οριστικό deal, μιας και υπάρχει χρονικό περιθώριο, αφού η αγορά των Η.Α.Ε. κλείνει στις 4/10. Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο Καρυπίδης θέλει να δει τον Άρη φέτος πρωταγωνιστή και η πιθανή απώλεια του Μαντσίνι θα είναι κομβική για την επίτευξη των στόχων των κίτρινων.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να χάσετε τους επερχόμενους αγώνες του, ακολουθήστε σίγουρα ζωντανά αποτελέσματα.