Η προετοιμασία στην Ανόρθωση κινείται με γοργούς ρυθμούς, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος μέχρι τη δοκιμασία με τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς των «8» στο θεσμό του κυπέλλου!

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μελετά τα αγωνιστικά δεδομένα και περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση των βασικών «γραναζιών» που παραμένουν αμφίβολοι για τη «μονομαχία». Οι Τεχέρα και Λόρια έμειναν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα προλάβουν τη ρεβάνς με τους «μαυροπράσινους», εκεί όπου παίζεται ολόκληρη η σεζόν.

Οι δύο μονάδες της «Κυρίας» εάν αγωνιστούν μπορούν να προσφέρουν σιγουριά στους υπόλοιπους, καθώς μιλάμε για παίκτες βαρόμετρο που «σφραγίζουν» κυρίως την ανασταλτική λειτουργεία του συνόλου. Σημαντική η επιστροφή του Πάντσεον που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ποιότητα στο δημιουργικό «κομμάτι».

Τέλος, όσον αφορά τις οριστικές απουσίες, δύσκολο να προλάβουν οι Κίκο – Εμπραλίτζε, αφού δεν βρίσκονται στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί ο προπονητής, ενώ σίγουρα εκτός των επιλογών παραμένει ο Χρυσοστόμου. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να τοποθετήσετε το στοιχημα σας.