Ο Κέβιν Μιραλάς τέθηκε από χθες στη διάθεση του Ζόρζε Σίλας στην προετοιμασία της ΑΕΛ στο Πελένδρι. Το πρόγραμμα των γαλαζοκιτρίνων περιελάμβανε μόνο μία προπόνηση και το ευχάριστο είναι πως μέχρι στιγμής δεν προέκυψε οποιοδήποτε αξιοσημείωτο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Βέλγος ακολούθησε πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο αφού είχαν προηγηθεί τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και σήμερα τέθηκε στη διάθεση του Σίλας. Κανονικά στις προπονήσεις συμμετέχουν όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Στην ΑΕΛ κινούνται για τις επόμενες προσθήκες που αφορούν στους Οσμάν και Αβουκού για τον κατάλογο β’, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους ανασταλτικό μέσο, κεντρικό μέσο και αριστερό μπακ.

Το Σάββατο (30/7, 18:00) η ΑΕΛ θα δώσει στο Κοινοτικό γήπεδο Πελενδριού με αντίπαλο την ΑΕΖ Ζακακίου το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ περιμένουν έναν αρκετά ενδιαφέρον αγώνα και κατάλληλο για στοιχηματα. Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας είναι πλέον ανοικτή για όλους τους φίλους της ΑΕΛ αφού ολοκληρώθηκε η προτεραιότητα για τους περσινούς και προπέρσινους κατόχους.